Инциденти

Колкото и да се опитваме да ги избегнем, инциденти стават. Информацията за тях е тук.

Княжевският трамвай номер 5 премаза пешеходец

Трамвай уби човек в София

Трагичният инцидент е станал на ъгъла на булевардите "Цар Борис III" и "Никола Петков". 70-годишният пешеходец с инициали И. П. се промушил през процеп в ограда и опитал да пресече неправилно.

Мъжът е прегазен от трамвай номер 5, който пътувал от кв. Княжево към центъра. Пешеходецът е загинал на място. В момента полицаи правят оглед на мястото на инцидента.

Княжево: Пенсионери със склероза мизерстват

Дом в Княжево
Най-старият социален дом в Европа се прочу с шефка, задигнала 200 бона от болните хора

Директорът и счетоводителят на Дома за възрастни хора с деменция в столичния район Княжево за източили над 213 хиляди лева от бюджета на социалното заведение, чрез счетоводни измами през последните три години. Това съобщи кметът на София Йорданка Фандъкова преди дни. Директорът на дома е освободен още през октомври, за да не пречи на разследването.

Катастрофа ТИР с лек автомобил в Княжево - mission possible

ТИР през Княжево?!!!

Към 11:30 наш сътрудник минавал през Княжево на път София - Перник. На метри от Лукойл лек автомобил сякаш отместил ТИР. Не е видял жертви, но учудването му било също, че такива големи камиони все още минават през Княжево, въпреки новоизградената автомагистрала Люлин.

Пътят бил отцепен с оранжеви пирамиди и на място е имало вече Полиция

Далаверата с Боровата гора в Княжево

Изчезващата държавна собственост

ТИР е паднал в дере край пътя между Владая и Княжево

ТИР е паднал в дере край пътя между Владая и Княжево

ТИР е паднал в дере край пътя между Владая и Княжево в района на Черния кос, съобщиха за Агенция „Фокус” от пресцентъра на МВР. Тежкотоварното превозно средство се е ударило с лек автомобил и затова е паднало в дерето. Няма пострадали. Инцидентът е станал 13.45 часа. Няма проблем с трафика в района, според информацията на МВР.

Петър Диков и морето

Оправихме Княжево, сега да оправим и морето!

Магистрала Люлин е трябвало да бъде готова Май месец 2010 година

Спомени от миналото на княжевци! Хора от квартал Княжево протестират срещу бавното изпълнение на магистрала Люлин - Календар 16.07.2008 година. Интервю с Алексндър Иванов от сдружение За Княжево. Интересно е, че се е очаквало построяването на магистралата да стане Май 2010 година!!!

Княжево: Галина Щърбева от НОВА телевизия с жителите на Княжево

Камион изкочи от пътя преди Черния кос

Вече втора седмица останките от камиона изкочил на пътя стоят като черен паметник преди Черния кос.

Видео: 

Мозайкаджия от Дупница загуби два пръста на ръката си в Княжево

Б.С. на 27 години от гр. Дупница загуби 3 и 4-ти пръст на лявата ръка по време на работа, съобщиха от пресцентъра на "Пирогов". Ръката му е била захапана от строителна машина на обект в Княжево. Мъжът е приет на лечение в отделението "Хирургия на ръка" в "Пирогов”.

61- годишен намерен в безпомощно състояние

В 2.00 ч. тази нощ с линейка на Бърза помощ в “Пирогов” е докаран 61 – годишният Д.Ц., съобщиха от института за спешна помощ.
Той е намерен в столичния квартал “Княжево” в безпомощно състояние. Пациентът е настанен за лечение в клиниката по неврохирургия.