ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК за дома

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА защото тя е:

КРАСИВА И УДОБНА: Поставката е изящна, луксозна, произведена е от лека сплав от желязо и сплетена с красива обшивка от ратан. Чисто нова. Идеална за поставяне до масичката в хола, до фотьоил. Пълна със списания тя осигурява отмора и удобство.

Поставка за списания(-10% или 79.20 лева)

ТЪРСЕТЕ И В ТЪРГОВСКАТА МРЕЖА НА ГРАД ПЕРНИК!

ИДЕАЛНА Е ЗА ПОДАРЪК: Подобно при подаряването на протмоне със стотинки вътре, поставката се подарява заедно със списание. Подходяща е за подарък за новодомци, за сватби, за мъже, за жени - по всеки повод и за всеки, който обича уюта. Перфектна за Свети Валентин поднесена заедно с най-хубавите женски списания (като Грация, Cosmopolitan, EVA, Жената днес, Журнал за жената, Story, Joy) или пакет мъжки списания (като Playboy, Maxim, FHM, Автожурнал), а и 8ми Март също наближава!

ЗА ФРИЗЬОРИ И ЛЕКАРИ
: Фризьорски салони, лекарски кабинети и всякакви посетителски чакални са пусти без подобни съоръжения. Безспорно установено е, че чакащите на такива места, се чувстват ощетени и обидени, ако няма нещо за четене оставено за тях. Поставете списанията в красиви, удобни и пестящи пространство поставки.

ЦЕНАТА: Поставката е най-евтината мебел реално. Тя носи много повече стойност от цената си. Срещу джобни пари вие получавате вещ висока над половин метър, направена от изящни материали - метал, ратан и велур.

100% РЪЧНА ИЗРАБОТКА: За оплитането са използвани над 4 метра ратанови клонки.

ПО-ЕВТИНА: В магазините за мебели няма да намерите този модел! В редки случаи ще видите два пъти по-малки модели, често само дървени, но и във всички случаи два пъти по-скъпи. Обичайно подобни на височина поставки в магазините струват по 145-150 лева, а по-малки и нефункционални модели могат да бъдат намерени на не по-малко от 90-95 лв. В луксозните магазини на Витошка или в моловете дори можете да попаднете и на далеч по-малко привлекателни модели на цени от по над 190 лв!!!

СПЕЦИАЛНИ ЦЕНИ ЗА ПОКУПКА НА ЕДРО: Едро е повече от 3 броя.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО АДРЕС В ПЕРНИШКИ РЕГИОН: Извън този регион доставката е от 8 до 19 лв на брой в зависимост от населеното място. В цената влиза и опаковането. За доставка на по-голямо количество - по договаряне.

Даваме ГАРАНЦИЯ ЗА ПЪЛНА УДОВЛЕТВОРЕНОСТ: Ако до 10 дена след покупката, решите да се откажете от нея по каквато и да е причина, върнете поставката(запазена цялост и външен вид) и сумата ще ви бъде възстановена. Баз да ви питаме защо я връщате! Това е все едно ви позволяваме да изпробвате безплатно поставката за 10 дена!!! Възползвайте се.

Можете да платите по един от следните начини:
- в брой на място при доставката!
- с наложен платеж веднага при доставката в Български пощи или или друг куриер
- с пощенски запис - обадете се или пишете, за да ви дадем точни указания, на чие има да се изпрати той
- по банков път

Доставката се извършва до 10 дена след получаването на заявката. За експресни доставки можем да начислим допълнителни такси.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПЕРНИШКО, БРЕЗНИШКО И РАДОМИРСКО!

Цената: само сега 88 лева. ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА! Условия до изчерпване на складовите количества!

Поръчайте сега!