Певицата Венета Рангелова също е свързана с Княжево

Диск на Венета Рангелова
Освен Емил Димитров, Паша Христова и Петко Петков от Трамвай №5 и Венета Рангелова допълва групата на естрадните певци от квартала

Дълго време Венета Рангелова е бягала от градската суета и преднамерената показност, затова е намерила пристан в столичния квартал Княжево, защото чистият въздух, спокойствието и зеленината я привличат повече.

Умишлено е наложила по-бавни темпове и не пришпорва кариерата си в последните години. Смята, че в момента родната попмузика изживява своя ренесанс. Това, което не е направила досега, й предстои да стори. Не е от тези, които се заблуждават и не живее с илюзии. Днес й липсва истинския концертен живот и няма как да е другояче, след като е реализира над 3000 концерта у нас и в чужбина. И сега Венета пътува из цяла България за участия там, където я канят. Не може да замени с нищо енергията, която получава от българската публика. До месец певицата обещава и пищна промоция, за да изпее няколко балади и диско песни от албума на живо пред приятели и най-верни почитатели.